Home
 026-3031950        info@acarethuiszorg.nl

WMO contracten

×

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in eval() (regel 10 van /home/deb586/domains/acarethuiszorg.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in eval() (regel 10 van /home/deb586/domains/acarethuiszorg.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Met ingang van 1 januari 2017 is Acare Thuiszorg gecontracteerd voor hulp bij het huishouden en begeleiding thuis van kwetsbare burgers in de regio Centraal gelderland. Dat betekent voor onze cliënten dat wij deze zorg vanaf 1 januari 2017 in natura kunnen bieden. Wel zo makkelijk als u er tegenop ziet om de WMO zorg in de vorm van een PGB (persoonsg ebonden budget) te ontvangen.

Zorgverzekering kiezen:

Tot en met 31 december 2016 kunt u nog uw zorgverzekeraar kiezen of uw polis wijzigen. De nieuwe polis gaat in vanaf 1 januari 2017.

Kiest u voor volledige keuzevrijheid dan kiest u de restitutiepolis. Een restitutiepolis is slechts enkele euro's per maand duurder dan de naturapolis maar geeft u volledige keuze om ook naar een niet gecontracteerde aanbieder te gaan.

Acare Thuiszorg is een ongecontracteerde aanbieder voor de wijkverpleging en u betaalt pas de rekening van de geleverde zorg als u het geld van uw verzekeraar heeft ontvangen. U hoeft dus niet eerst voor te schieten. Zo heeft u altijd volledig overzicht van de kosten van zorg die u nodig heeft.

Voor de wijkverpleging en voor de huisarts is geen wettelijke eigen bijdrage verschuldigd en het gaat ook niet van uw eigen risico af.

Heeft u een indicatie WLZ (wet langdurige zorg) en u wilt thuis de zorg ontvangen dan kunt u zorg bij Acare inkopen met een PGB (persoons gebonden budget).