Home
 026-3031950        info@acarethuiszorg.nl

Vacatures

Vacature Verzorgenden IG/verpleegkundigen  (inclusief leerlingen)

Voor versterking in onze zorgteams in Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid en Velp hebben we mogelijkheden voor gediplomeerde zorgverleners die een opleiding verzorgende niveau 3, IG of MBO-Verpleging hebben afgerond. Ben je nog bezig met een opleiding? Dan kunnen we kijken of we je kunnen begeleiden. Acare Thuiszorg is een erkend leerbedrijf en werkt samen met de verschillende MBO-opleidingen in de regio.

Acare biedt contracten tot 32 uur week, salaris volgens CAO VVT, reiskostenvergoeding, 13e maand etc, regelmatig worden er (bij)scholingen georganiseerd.  Ook kun je deelnemen aan het fietsleaseplan.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met wijkverpleegkundige/opleidingscoordinator Rosanne van Dijken, tel.nr 026-3031950 of mail naar solliciteren@acarethuiszorg.nl

 

Vacature Helpende Plus

Heb je de Helpenden plus opleiding afgerond? Dan hebben wij ook mogelijkheden voor jou. Zo kun je meelopen in de zorgroutes van onze verschillende teams in Arnhem Noord en Zuid of Velp, eventueel in combinatie met thuisondersteuning. Maar als je verder zou willen leren, dan kan dat ook bij ons. bij ons  willen werken hebben wij mogelijkheden. Lijkt het je wat? Neem dan contact op met de coördinator V&V of met wijkverpleegkundige Rosanne van Dijken. Telefoonnummer 026-3031950 of mail naar solliciteren@acarethuiszorg.nl

 

VACATURE HUISHOUDELIJK ONDERSTEUNERS DIEREN EN RHEDEN

Vind jij het leuk om iets voor een ander te betekenen? Dan is werken als huishoudelijk ondersteuner vast iets voor jou.

Als huishoudelijk ondersteuner help je de cliënten thuis bij het huishouden of neem je huishoudelijke taken over. Denk hierbij aan schoonmaakwerk, stofzuigen, wassen en strijken enz.Wij zijn op zoek naar gedreven hulpen die net dat stapje meer willen zetten en goed zelfstandig kunnen werken.

In Dieren en Rheden (en de tussenliggende dorpen) hebben we vacatures voor huishoudelijk ondersteuners. Wij bieden contracten tot maximaal 24-28 uur per week, dat doen we in goed overleg. Dus goed te combineren met een gezin. Salaris volgens de cao VVT, schaal HbH. Daarnaast ontvang je ook reiskosten, een 13e maand en vakantiegeld. Bij Acare kun je ook meedoen aan het fietsleaseplan. In eerste instantie krijg je een contract voor een half jaar en dat wordt normaal gesproken omgezet naar een vast contract.

Heb je belangstelling, mail dan naar solliciteren@acarethuiszorg.nl of bel naar 026-3031950 (keuze 1).

 

Huishoudelijk ondersteuners voor Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Velp

Wij zijn op zoek naar gedreven hulpen die net dat stapje meer willen zetten en goed zelfstandig kunnen werken.

Als huishoudelijk ondersteuner help je de cliënten thuis bij het huishouden of neem je huishoudelijke taken over.

Op dit moment hebben we vooral mogelijkheden in Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Velp. Denk hierbij aan schoonmaakwerk, stofzuigen, wassen en strijken enz.

Wij bieden contracten tot maximaal 24-28 uur per week, dat doen we in goed overleg. Dus goed te combineren met een gezin. Salaris volgens de cao VVT, schaal HbH. Daarnaast ontvang je ook reiskosten, een 13e maand en vakantiegeld. Bij Acare kun je ook meedoen aan het fietsleaseplan. In eerste instantie krijg je een contract voor een half jaar en dat wordt normaal gesproken omgezet naar een vast contract.

Heb je belangstelling, mail dan naar solliciteren@acarethuiszorg.nl of bel naar 026-3031950 (keuze 1).