Home
 026-3031950        info@acarethuiszorg.nl

Vacatures

VACATURE CASEMANAGER DEMENTIE ARNHEM-ZUID

Het netwerk dementie Arnhem en omstreken

Acare Thuiszorg maakt deel uit van het Netwerk Dementie Arnhem en omstreken. Het netwerk biedt praktische ondersteuning aan mensen met dementie en hun naasten. Het is een samenwerkingsverband van diverse organisaties in de gemeenten Arnhem, Overbetuwe, Rheden/Rozendaal, Lingewaard en Renkum.

Ons doel We bieden mensen met dementie en hun mantelzorgers ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en wonen in hun eigen gemeente. Als overkoepelende organisatie brengen we alle informatie overzichtelijk samen om het leven voor de persoon met dementie en zijn familie makkelijker te maken. Onze uitgangpunten Dementie is onderdeel van het normale leven. Als netwerk willen wij de eigen regie en zelfredzaamheid van mensen met dementie en hun mantelzorgers versterken.

Ondersteuning We bieden praktische ondersteuning volgens de kwaliteitsnormen van de zogeheten Zorgstandaard dementie. Deze afspraken over goede zorg bij dementie staan bij ons centraal.

Samenwerking Om goede zorg te bieden faciliteren we de samenwerking tussen professionals en vrijwilligers op de gebieden (mantel)zorg, welzijn en wonen. Op regionaal en gemeentelijk niveau. Gezamenlijk zetten we ons in voor initiatieven voor kwaliteitsverbetering, deskundigheidsbevordering en technologische ondersteuning.

Voor het werkgebied Arnhem-Zuid is Acare Thuiszorg op zoek naar een

Casemanager dementie (voor 24 tot 28 uur per week)

Wat wij vragen

• Je houdt van zelfstandig werken, initiatieven nemen en nieuwe uitdagingen;
• Je bent een daadkrachtige, evenwichtige en flexibele collega die graag samenwerkt;
• Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding tot verpleegkundige, specialist geriatrie of sociaal pedagogisch hulpverlener, aangevuld met een post-HBO opleiding casemanagement dementie;
• Je hebt sociaal maatschappelijke werkervaring met de doelgroep psychogeriatrische zorgvragers.

Wat wij bieden

• Een uitdagende functie als casemanager dementie bij een kleinere organisatie waarin je samenwerkt met collega casemanagers en wijkverpleegkundigen;
• De salariëring is conform cao VVT, aangevuld met een aantal secundaire voorwaarden;
• Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature in Arnhem-Zuid kun je contact opnemen met Rene Chaigneau (coördinator V&V) of Ans Stuut (directeur), te bereiken via telefoonnummer 026-3031950.

Solliciteren als casemanager? Per e-mail: solliciteren@acarethuiszorg.nl onder vermelding van vacature “Casemanager dementie” of per brief naar Stichting Acare Thuiszorg, t.a.v. Ans Stuut, Wichard van Pontlaan 141, 6824 GH Arnhem.

Sluitingsdatum is 20 december 2022.


 

VACATURE HUISHOUDELIJK ONDERSTEUNERS DIEREN EN RHEDEN

Wij zijn op zoek naar gedreven hulpen die net dat stapje meer willen zetten en goed zelfstandig kunnen werken.

Als huishoudelijk ondersteuner help je de cliënten thuis bij het huishouden of neem je huishoudelijke taken over. Denk hierbij aan schoonmaakwerk, stofzuigen, wassen en strijken enz.

Vooral in Dieren en Rheden (en de tussenliggende dorpen) hebben we vacatures voor huishoudelijk ondersteuners. Wij bieden contracten tot maximaal 24 uur per week. Dus goed te combineren met een gezin. Salaris volgens de cao VVT. Daarnaast ontvang je ook reiskosten, een 13e maand en vakantiegeld.

Heb je belangstelling, mail dan naar solliciteren@acarethuiszorg.nl of bel naar 026-3031950 (keuze 1).

 

Huishoudelijk ondersteuners voor Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Velp

Wij zijn op zoek naar gedreven hulpen die net dat stapje meer willen zetten en goed zelfstandig kunnen werken.

Als huishoudelijk ondersteuner help je de cliënten thuis bij het huishouden of neem je huishoudelijke taken over.

Op dit moment hebben we vooral mogelijkheden in Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Velp. 

 

Verzorgenden IG/verpleegkundigen  

Voor Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid, Velp hebben regelmatig mogelijkheden voor gediplomeerde zorgverleners die een opleiding verzorgende niveau 3, IG of MBO-Verpleging hebben afgerond. Ben je nog bezig met een opleiding? Dan kunnen we kijken of we je kunnen begeleiden. Acare Thuiszorg is een erkend leerbedrijf.

Ook voor helpenden die verder willen leren en in de thuiszorg willen werken hebben wij mogelijkheden. Voor meer informatie, neem contact op met de coördinator V&V of wijkverpleegkundige Rosanne Groenewoud. Telefoonnummer 026-3031950 of mail naar solliciteren@acarethuiszorg.nl