Home
 026-3031950        info@acarethuiszorg.nl

Nieuws

Geslaagd!

Onze casemanagers Dementie Fenna Lindeboom en Jeanet Vos, hebben onlangs hun opleiding afgerond met het HBO-diploma Casemanager Dementie. 

Acare krijgt een 9,8

Acare Thuiszorg heeft in 2022 weer de verplichte PREM (clienttevredenheidsonderzoek) uitgevoerd.

Onze cliënten waarderen onze zorg met een 9,8

Erkenning leerbedrijf SBB met 3 jaar verlengd

Acare Thuiszorg is weer voor 3 jaar erkend leerbedrijf voor het SBB. Wij leiden o.a. helpenden plus, verzorgenden IG en verpleegkundigen op.

ISO certificaat 2022

Acare Thuiszorg is in december 2021 weer door de externe auditorganisatie bezocht. Ons certificaat is met 12 maanden verlengd tot en met december 2022.

ISO certificaat verlengd

Na een tweedaagse audit is het kwaliteitscertificaat ISO 9001-2015 met 3 jaar verlengd. Acare Thuiszorg was al sinds eind 2017 ISO gecertificeerd.

Keten Dementie Arnhem

 
What do you want to do ?
New mail

Coronavirus

Onze organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Daarbij hebben we de bezetting op onze kantoren beter gespreid. Scholingen en besprekingen zoveel mogelijk afgelast. Wat telefonisch kan heeft de voorkeur boven bezoek. De wijkverpleegkundigen zetten extra zorg in bij de zeer kwetsbaren als er voldoende capaciteit is.

Zorgverleners die ziek zijn en koorts hebben blijven thuis.

Alle zorgverleners passen hygiëne maatregelen toe.

 

Gecertificeerd

Eind 2017 is Acare Thuiszorg extern geaudit door Certificatie in de Zorg en wij zijn dan ook superblij dat we voldoen aan de eisen die gesteld worden. Binnenkort ontvangen het certificaat en zullen we deze ook zichtbaar maken op onze website.

Start weekendhuis

 

Weekendhuis voor gezelligheid en ondersteuning

Verhuizen

Per 1 januari 2017 hebben wij een nieuw vestigingsadres: Wichard van Pontlaan 141, 6824 GH te Arnhem. Vanaf medio januari zijn wij dagelijks geopend tussen 9 en 16 uur. 

Onze spreekuren in Arnhem zuid blijven ongewijzigd.